Topraktaşı Diyarbakır Ticaret Borsası İlkokulu

Telefon : 05520801095
WEB https://topraktadtbi.meb.k12.tr
Adres : Şanlıurfa Yolu, Topraktaş Küme Evleri, No23 BAĞLAR/DİYARBAKIR
VİZYON : Öğrencilerimize karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimize olmak üzere eğitim bölgemizde yaşayan insanlara tanıtmak , çevresini yenileyen yaşamı ve olayları sorgulayan bunu yaparken de kendi değerlerini koruyan bir nesil yetiştirmektir.
MİSYON : Büyük düşünebilen , sorgulayan ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Isınma : soba
Servis :
Ulaşım : var
Yerleşim Yeri : köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 17 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :